you are here: Home

Kompania
HERMES LINES - Shoqëri Transporti Ndërkombëtar
Hermes Lines eshte nje kompani e specializuar ne transportin internacional te udhetarve, me zyra ne Shqiperi, Greqi dhe Itali.
 
Kemi nje eksperience te gjate ne transportin e udhetarve dhe te udhetimeve te organizuara turistike. Ju ofrojme sherbimin tone dhe grupeve te turistve te huaj per te vizituar vendin tone me kulturen dhe bukurite natyrore qe vendi jone ofron.
 
Ne kryejme udhetime turistikete organizuara si ne Maqedoni, Bullgari, Mal i Zi, Kroaci, Kosove etj. Komoditet, eksperience, profesionalizem, jane bazat e sherbimeve qe ne ju ofrojme jemi gjithmone te gatshem per t’iu sherbyer nevojave te klientve tane.
 
Ne periudha te ndryshme te vitit kompania jone ben oferta te favorshme.
 
“Hermes lines” operon ne dy linja Shqiperi-Greqi-Shqiperi dhe Shqiperi-Itali-Shqiperi